Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Retor Tilelep Cai

Pedaran pondok:

Rét immersion cai nganggo téknologi switching aliran cair anu unik pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina jero kapal retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Sebaran aliran cai seragam:

Ku ngaganti arah aliran cai dina kapal retort, aliran cai seragam kahontal dina posisi mana waé dina arah vertikal sareng horizontal. Sistem anu idéal pikeun nyebarkeun cai ka tengah unggal baki produk pikeun ngahontal sterilisasi seragam tanpa ujung buntu.

Perlakuan waktos pondok suhu luhur:

Séstilisasi waktos pondok waktos anu luhur tiasa dilakukeun ku manaskeun cai panas dina bak cai panas sateuacanna sareng manaskeun tina suhu luhur janten disterilkeun.

Cocog pikeun wadah anu gampang cacad:

Kusabab cai ngagaduhan daya apungan, éta tiasa ngabentuk pangaruh pelindung anu saé pisan dina wadah dina kaayaan suhu anu luhur.

Cocog pikeun nanganan bungkus kaléng ageung:

Hésé manaskeun sareng mensterilisasi bagian tengah tina kadaharan kaléng ageung dina waktos anu singget ku nganggo retort cicing, utamina pikeun tuang kalayan viskositas anu luhur.

Ku muterkeun, kadaharan viskositas anu luhur tiasa dipanaskeun nepi ka tengah dina waktu anu singget, sareng ngahontal épék sterilisasi anu épéktip. Kapasuh cai dina suhu luhur ogé ngagaduhan peran pikeun mayungan bungkusan produk nalika prosés diputer.

Prinsip kerja

Muatkeun karinjang anu dieusian pinuh kana Retort, tutup panto. Panto retort dikonci ngalangkungan interlock kaamanan triple pikeun ngajamin kasalametan. Panto dikonci sacara mékanis sapanjang proses.

Prosés sterilisasi sacara otomatis dilaksanakeun numutkeun resep input micro processing controller PLC.

Dina awalna, cai suhu luhur tina bak cai panas disuntik kana kapal retort. Saatos cai panas dicampurkeun sareng produk, éta diiderkeun teras-terasan ngalangkungan pompa cai aliran ageung sareng pipa distribusi cai anu sains ilmiah. Kukus disuntik ngalangkungan mixer uap cai pikeun ngajantenkeun produkna tetep panas sareng steril.

Alat switching aliran cair pikeun kapal retort ngahontal aliran seragam dina posisi mana waé dina arah vertikal sareng horizontal ku cara ngagentos arah aliran dina bejana, supados ngahontal distribusi panas anu hadé.

Dina sadaya prosés, tekanan dina jero kapal retort dikawasa ku program pikeun nyuntik atanapi ngaleupaskeun hawa ngaliwatan klep otomatis kana bejana. Kusabab éta sterilisasi perendaman cai, tekanan di jero bejana henteu kapangaruhan ku suhu, sareng tekanan tiasa disetél numutkeun bungkusan anu béda pikeun produk anu béda, sahingga sistem langkung seueur diterapkeun (3 buah kaléng, 2 sapotong kaléng, bungkus fleksibel, bungkus plastik jsb. .).

Dina léngkah pendinginan, pamulihan cai panas sareng ngagantian tiasa dipilih pikeun nyéépkeun cai panas anu disterilkeunkeun kana bak cai panas, sahingga ngahémat énergi panas.

Nalika prosés réngsé, sinyal alarm bakal dikaluarkeun. Buka panto sareng bongkar, teras siapkeun kanggo angkatan salajengna.

Keseragaman distribusi suhu dina bejana nyaéta ± 0,5 ℃, sareng tekanan dikontrol dina 0,05 Bar.

Jinis rangkep

Botol plastik mangkok / cangkir
Bungkus fléksibel ukuran ageung Bungkus casing bungkus

Aplikasi

Susu: Kaléng kaléng, botol plastik, mangkok / cangkir, botol kaca / jar, bungkus kantong fleksibel

Daging bungkus fléksibel, jangjangan, sosis

Ukuran bungkus lauk fleksibel ageung, kadaharan ti laut

Bungkus fléksibel ukuran ageung siap tuang tuang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali