Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Uap & Air Retort

  • Steam& Air Retort

    Uap & Air Retort

    Ku nambihan kipas dina dasar sterilisasi uap, médium manaskeun sareng tuangeun anu dibungkus aya hubungan langsung sareng konveksi paksa, sareng ayana hawa dina sterilizer diijinkeun. Tekanan tiasa dikontrol sacara mandiri tina suhu. Sterilizer tiasa nyetél sababaraha tahapan numutkeun produk anu béda tina bungkusan anu béda.