Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Langsung uap Retort

Pedaran pondok:

Jenuh Uap Retort mangrupikeun cara anu pang lami tina sterilisasi dina wadah anu dianggo ku manusa. Pikeun timah tiasa sterilisasi, éta mangrupikeun jinis retort pangbasajanna sareng paling dipercaya. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Jenuh Uap Retort mangrupikeun cara anu pang lami tina sterilisasi dina wadah anu dianggo ku manusa. Pikeun timah tiasa sterilisasi, éta mangrupikeun jinis retort pangbasajanna sareng paling dipercaya. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.

Peraturan FDA sareng Cina parantos nyiptakeun régulasi lengkep ngeunaan desain sareng operasi retort uap, janten sanaos henteu dominan dina hal konsumsi énergi, aranjeunna tetep dipikaresep ku seueur nasabah kusabab seueur aplikasi dina seueur kaleng kuno. Dina premis pikeun mastikeun patuh kana sarat FDA sareng USDA, DTS parantos ngaoptimalkeun dina hal otomatisasi sareng hemat énergi.

Kauntungan

Sebaran panas seragam:

Ku nyoplokkeun hawa dina kapal retort, tujuan sterilisasi uap jenuh kahontal. Ku alatan éta, dina ahir fase curhat datang, suhu dina bejana ngahontal kaayaan anu seragam pisan.

Patuh sareng sertifikasi FDA / USDA:

DTS parantos ngalaman ahli verifikasi termal sareng mangrupikeun anggota IFTPS di Amérika Serikat. Éta sapinuhna kerjasama sareng lembaga verifikasi termal pihak katilu anu disatujuan ku FDA. Pangalaman seueur palanggan Amérika Kalér parantos ngajantenkeun DTS akrab sareng syarat pangaturan FDA / USDA sareng téknologi sterilisasi canggih.

Basajan sareng dipercaya:

Dibandingkeun sareng bentuk sterilisasi sanés, henteu aya médium pemanasan sanés kanggo fase datang-na sareng sterilisasi, janten ngan ukur uap anu kedah dikontrol pikeun ngajantenkeun sakumpulan produk konsisten. FDA parantos ngajelaskeun rarancang sareng pangoperasian retort uap kalayan jéntré, sareng seueur kanneries anu lami parantos nganggo éta, janten palanggan terang prinsip damel jinis retort ieu, ngajantenkeun jinis retort ieu gampang ditampi ku pangguna lami.

Prinsip kerja

Muatkeun karinjang anu dieusian pinuh kana Retort, tutup panto. Panto retort dikonci ngalangkungan interlock kaamanan triple pikeun ngajamin kasalametan. Panto dikonci sacara mékanis sapanjang proses.

Prosés sterilisasi sacara otomatis dilaksanakeun numutkeun resep input micro processing controller PLC.

Dina awalna, uap disuntikkeun kana kapal retort ngalangkungan pipa penyebar uap, sareng kabur hawa ngaliwatan klep curhat. Nalika kaayaan waktos sareng suhu anu diadegkeun dina prosés patepung sakaligus, prosés sateuacanna janten fase anu datang. Dina fase datangna-up sareng sterilisasi sacara lengkep, kapal retort dieusian ku uap jenuh tanpa aya hawa résidu upami aya panas anu henteu rata distribusi sareng stérilisasi anu henteu cekap. Pendarah kedahna kabuka pikeun sadaya liang angin, datang-na, léngkah masak sahingga uap tiasa ngawangun konveksi pikeun mastikeun kasaruaan suhu.

Jinis rangkep

Tin tiasa

Aplikasi

Minuman (protéin sayuran, téh, kopi): kaléng timah

Sayuran sareng buah (supa, sayuran, kacang): kaléng kaléng

Daging, jangjangan: kaléng timah

Lauk, kadaharan ti laut: kaléng tin

Babyfood: kaleng timah

Siap tuang tuangeun, bubur: kaleng timah

Kadaharan piaraan: kaleng timah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali