Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Balikeun deui Énergi Pamulihan

  • Retort Energy Recovery

    Balikeun deui Énergi Pamulihan

    Upami retort anjeun ngaluarkeun uap kana atmosfir, sistem pamulihan énergi uap DTS bakal ngarobih énergi anu henteu dianggo ieu kana cai panas anu tiasa dianggo tanpa mangaruhan kabutuhan béakna perlakuan panas FDA / USDA. Solusi berkelanjutan ieu tiasa ngahémat seueur énergi sareng ngabantosan ngajaga lingkungan ku ngirangan émisi pabrik.