Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Aksésoris Retort

  • Full Spray Special Sterilization Basket

    Full Semprot karéta Stérilisasi Husus

    Karanjang khusus pikeun retort cai semprot cocog pikeun retort cai semprot, utamina dianggo pikeun botol, bungkus kaléng.
  • Top Shower Dedicated Sterilization Basket

    Top Pancuran Stérilisasi Khusus Pancuran

    Karanjang khusus pikeun cai cascade retort cocog pikeun cai cascade retort, utamina dianggo kanggo botol, bungkus kaléng.
  • Rotating Special Sterilization Basket

    Puterkeun Karanjang Stérilisasi Khusus

    Karanjang khusus pikeun cai cascade retort cocog pikeun cai cascade retort, utamina dianggo kanggo botol, bungkus kaléng.
  • Trolley

    Trolley

    Trolley dianggo pikeun ngahurungkeun baki anu dimuat dina taneuh, dumasar kana ukuranana sareng ukuran baki, ukuranana troli kedah pas sareng aranjeunna.
  • Hybrid Layer Pad

    Pad Lapisan Hybrid

    Pecah-téknologi pikeun puteran nyarioskeun lapisan lapisan hibrid khusus didesain pikeun ngamankeun botol atanapi wadah anu henteu teratur nalika diputer. Éta diwangun ku silika sareng aloi aluminium-magnésium, anu dihasilkeun ku prosés citakan khusus. Résistansi panas bantalan lapisan hibrid nyaéta 150 deg. Éta ogé tiasa ngaleungitkeun pers henteu rata anu disababkeun ku henteu rata tina segel wadah, sareng éta bakal ningkatkeun masalah goresan anu disababkeun ku rotasi pikeun dua lembar ...
  • Layer

    Lapisan

    Pembagi lapisan ngagaduhan peran jarak nalika produk dimuat kana karinjang, sacara efektif nyegah produk tina gesekan sareng karusakan dina sambungan unggal lapisan dina prosés tumpukan sareng prosés sterilisasi.
  • Retort Tray

    Bulang Dulang

    Dulang dirancang dumasar kana ukuran bungkus, utamina dianggo pikeun kantong, baki, mangkok sareng bungkus casings.
  • Retort Tray Base

    Balikeun Dulang Basis

    Baki handap baki maénkeun peran dina mawa antara baki sareng troli, sareng bakal dimuat kana retort sasarengan baki tumpukan nalika ngamuat retort.