Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Langsung uap Retort

  • Direct Steam Retort

    Langsung uap Retort

    Jenuh Uap Retort mangrupikeun cara anu pang lami tina sterilisasi dina wadah anu dianggo ku manusa. Pikeun timah tiasa sterilisasi, éta mangrupikeun jinis retort pangbasajanna sareng paling dipercaya. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.