Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Tentang Kami

Tentang Kami

Profil Perusahaan

DTS dumasarkeun di Cina, anu ngaheulaan didirikeun taun 2001. DTS mangrupikeun panyadia anu paling berpengaruh pikeun industri manufaktur sterilisasi tuangeun sareng inuman di Asia.

Dina 2010, perusahaan ngagentos nami janten DTS. Perusahaan ngaliput total luas 1,7 juta méter pasagi sareng, kantor pusatna aya di Zhucheng, propinsi Shandong, éta ngagaduhan 160 padamel. DTS mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi ngahijikeun suplai bahan baku, produk R&D, desain prosés, produksi sareng pabrik, pamariksaan produk réngsé, angkutan rékayasa sareng layanan purna jual.

about-us

Perusahaan ngagaduhan CE, EAC, ASME, DOSH, MOM, KEA, SABER, CRN, CSA sareng sertifikasi propésional internasional anu sanés. Produk na parantos dijual ka langkung ti 35 nagara sareng daérah, sareng DTS ngagaduhan agen sareng kantor penjualan di Indonésia, Malaysia, Saudi, Arab, Myanmar, Vietnam, Suriah sareng sajabana .. Kalayan produk berkualitas tinggi sareng layanan purna jual anu sampurna , DTS parantos kéngingkeun kapercayaan konsumén sareng ngajaga hubungan anu stabil sareng paménta kalayan langkung ti 130 mérek terkenal di jero negeri sareng luar negeri.

Desain Sareng Pabrik

Pikeun janten mérek terkenal di industri sterilisasi tuangeun sareng inuman global mangrupikeun tujuan pikeun jalma DTS, kami parantos gaduh insinyur mékanis anu ngalaman sareng sanggup, insinyur desain sareng insinyur pangembangan parangkat lunak listrik, éta tujuan sareng tanggung jawab urang pikeun nyayogikeun palanggan pikeun produk pangsaéna , jasa sareng lingkungan kerja. Kami resep naon anu kami laksanakeun, sareng kami terang yén nilai kami aya dina ngabantosan konsumén pikeun nyiptakeun nilai. Pikeun nyumponan kabutuhan konsumén anu béda, urang teraskeun ngabiayaan, ngembangkeun sareng ngararancang solusi anu disesuaikan pikeun konsumén.

Kami gaduh tim profesional anu disetir ku kapercayaan umum sareng terus diajar sareng ngabaru. Pangalaman akumulasi euyeub tim kami, sikap digawé ati-ati sareng sumanget anu hadé nampi kapercayaan seueur palanggan, sareng éta ogé mangrupikeun hasil pamimpin anu tiasa ngartos, ngaduga, ngajalankeun permintaan pasar sareng rencana sareng damel sareng tim pikeun mingpin inovasi.

Jasa Sareng Dukungan

DTS komitmen pikeun nyayogikeun palanggan nganggo peralatan kualitas pangsaéna, urang terang yén tanpa pangrojong téknis anu saé, bahkan masalah minor tiasa nyababkeun garis produksi otomatis lirén pikeun ngaji. Kusabab kitu, urang tiasa gancang ngaréspon sareng ngarengsekeun masalah nalika nyayogikeun palanggan sateuacanna, penjualan sareng jasa purna jual. Ieu ogé naha DTS tiasa nguasaan pangsa pasar panggedéna di Cina sareng teras tumuh.

Wisata Pabrik

factory001

Punten leres-leres ngaraos bebas ngirim kami sarat anjeun sareng kami bakal ngabales anjeun gancang-gancang.

Kami ngagaduhan grup rékayasa profesional pikeun ngaladénan sakitar unggal kabutuhan anu lengkep.

Sampel gratis gratis tiasa dikirim pikeun anjeun sacara pribadi ngartos langkung seueur inpormasi.

Dina usaha pikeun nyumponan pangabutuh anjeun, punten leres-leres kersa ngahubungi kami.

Anjeun tiasa ngirim kami email sareng ngahubungi kami langsung.

Sumawona, urang nampi kunjungan ka pabrik urang ti sakumna dunya pikeun langkung mikawanoh organisasi urang.

Kami taat kana ka-1 klien, kualitas luhur ka-1, pamutahiran kontinyu, silih kauntungan sareng prinsip-prinsip win-win. Nalika kerjasama babarengan sareng konsumén, kami nyayogikeun pembeli kalayan kualitas luhur kualitas layanan.