Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Uap & Air Retort

Pedaran pondok:

Ku nambihan kipas dina dasar sterilisasi uap, médium manaskeun sareng tuangeun anu dibungkus aya hubungan langsung sareng konveksi paksa, sareng ayana hawa dina sterilizer diijinkeun. Tekanan tiasa dikontrol sacara mandiri tina suhu. Sterilizer tiasa nyetél sababaraha tahapan numutkeun produk anu béda tina bungkusan anu béda.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Kontrol suhu anu akurat, sebaran panas anu saé

Modul kontrol suhu (**** system) anu dikembangkeun ku DTS ngagaduhan dugi ka 12 tahapan kontrol suhu, sareng léngkah atanapi linieritas tiasa dipilih numutkeun modél pemanasan resép produk sareng prosés anu béda, sahingga réabilitas sareng stabilitas antar angkatan produk dimaksimalkeun ogé, suhu tiasa dikontrol dina ± 0.3 ℃.

Henteu kedah manaskeun média sanés (sapertos cai panas), tingkat pemanasanna gancang pisan.

Kontrol tekanan anu sampurna, cocog pikeun rupa-rupa bentuk bungkus

Modul kontrol tekanan (**** sistem) anu dikembangkeun ku DTS teras-terasan ngaluyukeun tekanan dina sapanjang prosés pikeun adaptasi parobihan tekanan internal tina bungkus produk, sahingga tingkat deformasi bungkusan produk diminimalkeun, henteu paduli anu kaku wadah kaléng tin, kaléng aluminium atanapi botol plastik, kotak palastik atanapi wadah fléksibel tiasa gampang wareg, sareng tekanan tiasa dikontrol dina ± 0,05Bar.

Patuh sareng sertipikat FDA / USDA

DTS parantos ngalaman ahli verifikasi termal sareng mangrupikeun anggota IFTPS di Amérika Serikat. Éta sapinuhna kerjasama sareng lembaga verifikasi termal pihak katilu anu disatujuan ku FDA. Pangalaman seueur palanggan Amérika Kalér parantos ngajantenkeun DTS akrab sareng syarat pangaturan FDA / USDA sareng téknologi sterilisasi canggih.

Hemat énergi sareng perlindungan lingkungan

> Kukus langsung dipanaskeun, teu diperyogikeun knalpot, sareng karugian uap minimum.

> Sora rendah, nyiptakeun lingkungan kerja anu tenang sareng nyaman.

Prinsip kerja

Pasang produk kana létér sterilisasi sareng tutup panto. Panto retort diamankeun ku silih sambung kaamanan. Sapanjang prosés, panto mékanisna dikonci.

Prosés sterilisasi sacara otomatis dilaksanakeun numutkeun asupan resep kana PLC pengontrol mikro-processing.

Sistem ieu dumasarkeun kana pemanasan langsung pikeun bungkus tuangeun ku uap, tanpa média pemanasan anu sanés (contona, sistem semprot dianggo cai salaku médium panengah). Kusabab kipas kuat maksakeun uap dina retort pikeun ngawangun siklus, uapna seragam. Fans tiasa ngagancangkeun tukeur panas antara uap sareng bungkus tuangeun.

Sapanjang prosés, tekanan dina jero retort dikawasa ku program ku nyoco atanapi ngaleupaskeun hawa dikomprés ngaliwatan klep otomatis kana retort. Kusabab uap sareng hawa campuran sterilisasi, tekanan dina retort henteu kapangaruhan ku suhu, sareng tekanan tiasa disetél sacara bébas numutkeun bungkusan produk anu béda, ngajantenkeun alat-alatna langkung lega diterapkeun (kaléng tilu lembar, kaléng dua potong , kantong bungkus fleksibel, botol kaca, bungkus plastik jsb).

Keseragaman distribusi suhu dina retort nyaéta +/- 0.3 ℃, sareng tekanan dikontrol dina 0,05Bar.

Jinis rangkep

Tin tiasa Aluminium tiasa
Botol aluminium Botol plastik, cangkir, kotak, baki
Paket casing ligation Kantong bungkus fléksibel
Tetra Recart

Widang adaptasi

Produk susu: kaléng tin; botol plastik, cangkir; kantong bungkus fléksibel

Sayuran sareng buah (supa, sayuran, kacang): kaléng kaléng; kantong bungkus fleksibel; Tetra Recart

Daging, jangjangan: kaléng timah; kaléng aluminium; kantong bungkus fléksibel

Lauk sareng kadaharan ti laut: kaléng tin; kaléng aluminium; kantong bungkus fléksibel

Kadaharan orok: kaléng tin; kantong bungkus fléksibel

Hidangan siap tuang: saos kantong; béas kantong; baki plastik; dulang foil aluminium

Kadaharan ingon-ingon: kaleng timah; dulang aluminium; dulang palastik; kantong bungkus fleksibel; Tetra Recart


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali