Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Sistem Retort Batch Otomatis

  • Automated Batch Retort System

    Sistem Retort Batch Otomatis

    Tren dina ngolah kadaharan nyaéta mindahkeun jauh tina kapal retort leutik kana cangkang anu langkung ageung pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kaamanan produk. Pembuluh anu langkung ageung nyirikeun karinjang anu langkung ageung anu henteu tiasa diurus sacara manual. Karinjang ageung kantun ageung teuing sareng beurat teuing pikeun hiji jalma tiasa ngalih.