Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Cascade Retort

  • Cascade retort

    Balesan Cascade

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosésna rata-rata di cascaded ti luhur ka handap ngaliwatan pompa cai-aliran ageung sareng plate separator cai dina luhur retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Kontrol suhu sareng tekanan anu pas tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep. Karakteristik saderhana sareng terpercaya ngajantenkeun DTS stérilisasi réortasi seueur dianggo dina industri minuman Cina.