Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Immersion Cai Sareng Rotary Retort

  • Water Immersion And Rotary Retort

    Immersion Cai Sareng Rotary Retort

    Rerencatan rotasi perendaman cai nganggo rotasi awak anu muterkeun pikeun ngalirkeun eusi dina bungkus, samentawis éta ngajalankeun cai prosés pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.