Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Semprot Cai Sareng Rotary Retort

  • Water Spray And Rotary Retort

    Semprot Cai Sareng Rotary Retort

    Semprot cai réterterisasi puteran sterilisasi nganggo rotasi awak anu muterkeun supados eusi ngalir dina bungkus. Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Suhu anu akurat sareng kontrol tekanan tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep.