Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Rotary Retort

  • Water Spray And Rotary Retort

    Semprot Cai Sareng Rotary Retort

    Semprot cai réterterisasi puteran sterilisasi nganggo rotasi awak anu muterkeun supados eusi ngalir dina bungkus. Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Suhu anu akurat sareng kontrol tekanan tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep.
  • Water Immersion And Rotary Retort

    Immersion Cai Sareng Rotary Retort

    Rerencatan rotasi perendaman cai nganggo rotasi awak anu muterkeun pikeun ngalirkeun eusi dina bungkus, samentawis éta ngajalankeun cai prosés pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.
  • Steam And Rotary Retort

    Uap Sareng Rotary Retort

    Uap sareng rotasi puter nyaéta ngagunakeun rotasi awak anu muterkeun supados kontén ngalir dina bungkus. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.