Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI
  • Water spray sterilization kettle
  • Water Immersion Retort
  • Steam& Air Retort

wilujeng sumping ka perusahaan urang!

Shandong Dingtaisheng Mesin Téhnologi Co., Ltd.
tingali sadayana
Nyayogikeun palanggan kalayan ngahemat énergi, lingkunganana sobat sareng solusi rendah-karbohidrat.
  • Warmly celebrate DTS Nestlé Turkey project successfully passed Nestlé’s Temperature Distribution Testing
    Hég ngagungkeun DTS Nestlé Turki pr ...
    Shandong Dingtaisheng Mesin Téhnologi Co., Ltd., salaku pamimpin industri sterilisasi tuangeun sareng inuman domestik, parantos ngadamel progres anu teras-terasan ...
    maca deui
  • Thermal sterilization method of food
    Metoda sterilisasi termal tina dahareun
    Sterilisasi termal nyaéta pikeun ngégél dahareun dina wadah teras nyimpen kana alat-alat sterilisasi, panaskeun kana suhu anu tangtu sareng jaga salami waktos, peri ...
    maca deui
  • Sterilization of flexible packaging
    Sterilisasi bungkus fléksibel
    Produk bungkusan anu fleksibel ngarujuk kana panggunaan bahan lemes sapertos pilem plastik panghalang tinggi atanapi foil logam sareng pilem kompositna pikeun ngadamel kantong atanapi bentuk kontai sanés ...
    maca deui
  • New technology of DTS steam-air mixed sterilization retort
    Téknologi anyar DTS uap-hawa dicampur ...
    DTS énggal dikembangkeun kipas uap medar stérilisasi sterilisasi, téknologi pangénggalna di industri, alat-alatna tiasa diterapkeun kana rupa-rupa bentuk bungkus, maéhan henteu ...
    maca deui
  • DTS marketing center walking training activities documentary
    Latihan leumpang pusat pamasaran DTS ...
    Dinten Minggu, 3 Juli 2016, suhu na 33 derajat Celsius, Sadayana padamel Pusat Pemasaran DTS sareng sababaraha karyawan departemén sanés (kalebet Pupuhu Jiang Wei a ...
    maca deui