Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Uap Sareng Rotary Retort

  • Steam And Rotary Retort

    Uap Sareng Rotary Retort

    Uap sareng rotasi puter nyaéta ngagunakeun rotasi awak anu muterkeun supados kontén ngalir dina bungkus. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.