Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Sisi Semprot Retort

  • Sides spray retort

    Sisi semprot retort

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina opat juru unggal baki retort kanggo ngahontal tujuan sterilisasi. Éta ngajamin kaseragaman suhu nalika pemanasan sareng tahap pendinginan, sareng khusus cocog pikeun produk anu dikemas dina kantong lemes, khususna cocog sareng produk anu peka panas.