Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Masalah Umum

MASALAH umum

MASALAH JEUNG SOLUSI pikeun RÉSORI STERILISASI

Naon waé jenis alat bakal némbongan dina masalah ieu atanapi éta, masalah henteu pikareueuseun, kuncina nyaéta cara anu bener pikeun méréskeun masalah. Ieu di handap urang ngenalkeun sakedik masalah sareng solusi sababaraha réput.

1. Kusabab tingkat cai anu lepat, suhu cai tinggi atanapi handap, kagagalan drainase, sareng sajabana, perlu nyoko kana metode pangobatan anu leres numutkeun masalah anu béda.

2. Cingir panyegelan sepuh, bocor atanapi rusak. Ieu peryogi pamariksaan ati-ati sateuacan dianggo sareng ngagantian tepat waktos tina cincin panyegelan. Sakali istirahat lumangsung, operator kedah neraskeun sacara nekad atanapi ngagentoskeunna dina premisna pikeun mastikeun suhu sareng tekanan anu aman.

3. Pareuman listrik ngadadak atanapi pareum gas Nalika ngalaman kaayaan sapertos kieu, taliti niténan status operasi retort, damel pendaptaran, sareng béréskeun sterilisasi nalika pamulihan pasokan. Upami suplai dieureunkeun pikeun waktos anu lami, anjeun kedah nyandak produk dina retort sareng nyimpenna, teras teraskeun damel bari ngantosan pamulihan pasokan.

Hoyong damel sareng urang?