Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Retort Pilot

  • Pilot Retort

    Retort Pilot

    Retort pilot mangrupikeun retort sterilisasi uji multifungsi, anu tiasa ngawujudkeun metode sterilisasi sapertos semprot (semprot cai, cascade, spray samping), perendaman cai, uap, rotasi, sareng sajabana Éta ogé tiasa ngagaduhan kombinasi sababaraha metode sterilisasi janten cocog pikeun laboratorium pamekaran produk énggal pabrikan tuang, nyusun prosés sterilisasi pikeun produk énggal, ngukur nilai FO, sareng nyaruakeun lingkungan sterilisasi dina produksi anu saleresna.