Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Sistem Retort henteu Crateless nangtung

  • Vertical Crateless Retort System

    Sistem Retort henteu Crateless nangtung

    Jalur sterilisasi réliasi crateless kontinyu parantos ngungkulan sababaraha bottleneck téknologi dina industri sterilisasi, sareng ngamajukeun prosés ieu di pasar. Sistem ngagaduhan titik awal téknis anu luhur, téknologi canggih, pangaruh sterilisasi anu saé, sareng struktur saderhana sistem orientasi tiasa saatos sterilisasi. Éta tiasa minuhan sarat pamrosésan kontinyu sareng produksi masal.