Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Uap Sareng Rotary Retort

Pedaran pondok:

Uap sareng rotasi puter nyaéta ngagunakeun rotasi awak anu muterkeun supados kontén ngalir dina bungkus. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.


Detil Produk

Tanda Produk

Pasang produk kana réterterisasi sterilisasi, silinder masing-masing dikomprés sareng nutup panto. Panto retort diamankeun ku silih sambung kaamanan. Sapanjang prosés, panto mékanisna dikonci.

Prosés sterilisasi sacara otomatis dilaksanakeun numutkeun asupan resep kana PLC pengontrol mikro-processing.

Cai panas disuntikkeun kana retort ngalangkungan bak cai panas, hawa tiis dina retort diévakuasi, teras uapna disuntik dina luhur retort, inlet uap sareng saluran anu disingkronkeun, sareng rohangan dina retort dieusi ku huap. Saatos sadayana cai panas dikaluarkeun, teraskeun manaskeun nepi ka suhu Séterisasi. Teu aya titik anu tiis dina prosés sterilisasi sadayana. Saatos waktos stérilisasi parantos kahontal, cai anu diasupan di lebet sareng tahap pendinginan dimimitian, sareng tekanan dina retort sacara wajar dikawasa salami tahap pendinginan pikeun mastikeun yén kaléng moal cacad kusabab bédana tekanan internal sareng éksternal.

Dina tahap pemanasan sareng panahanan, tekanan dina retort lengkep dihasilkeun ku tekanan jenuh uap. Nalika suhu diturunkeun, tekanan kontra dihasilkeun pikeun mastikeun yén bungkusan produk moal cacad.

Salami sadaya prosés, kagiliran rotasi sareng waktos awak anu muterkeun ditangtukeun ku prosés sterilisasi produk.

Kauntungan

Sebaran panas seragam

Ku nyoplokkeun hawa dina kapal retort, tujuan sterilisasi uap jenuh kahontal. Ku alatan éta, dina ahir fase curhat datang, suhu dina bejana ngahontal kaayaan anu seragam pisan.

Patuh sareng sertifikasi FDA / USDA

DTS parantos ngalaman ahli verifikasi termal sareng mangrupikeun anggota IFTPS di Amérika Serikat. Éta sapinuhna kerjasama sareng lembaga verifikasi termal pihak katilu anu disatujuan ku FDA. Pangalaman seueur palanggan Amérika Kalér parantos ngajantenkeun DTS akrab sareng syarat pangaturan FDA / USDA sareng téknologi sterilisasi canggih.

Basajan sareng dipercaya

Dibandingkeun sareng bentuk sterilisasi sanés, henteu aya médium pemanasan sanés kanggo fase datang-na sareng sterilisasi, janten ngan ukur uap anu kedah dikontrol pikeun ngajantenkeun sakumpulan produk konsisten. FDA parantos ngajelaskeun rarancang sareng pangoperasian retort uap kalayan jéntré, sareng seueur kanneries anu lami parantos nganggo éta, janten palanggan terang prinsip damel jinis retort ieu, ngajantenkeun jinis retort ieu gampang ditampi ku pangguna lami.

Sistem puteran ngagaduhan struktur saderhana sareng kinerja stabil

> Struktur awak anu diputer diolah sareng dibentuk dina hiji waktos, teras perlakuan saimbang dilakukeun pikeun mastikeun stabilitas rotasi

> Sistem roller ngagunakeun mékanisme éksternal sacara gembleng pikeun ngolah. Struktur na saderhana, gampang dijaga, sareng ageung manjangkeun umur jasa.

> Sistem pencet nyoko kana silinder dua arah pikeun otomatis ngabagi sareng kompak, sareng struktur panduan ditekenkeun kanggo manjangkeun umur jasa silinder.

 Kata kunci: Rotary retort, retort, Baris produksi sterilisasi

Jinis bungkus

Tin tiasa

Widang adaptasi

> Inuman (protéin sayuran, téh, kopi)

> Produk susu

> Sayuran sareng buah (supa, sayuran, kacang)

> Kadaharan orok

> Hidangan siap tuang, Bubur

> Kadaharan piaraan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali