Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Balesan Cascade

Pedaran pondok:

Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosésna rata-rata di cascaded ti luhur ka handap ngaliwatan pompa cai-aliran ageung sareng plate separator cai dina luhur retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Kontrol suhu sareng tekanan anu pas tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep. Karakteristik saderhana sareng terpercaya ngajantenkeun DTS stérilisasi réortasi seueur dianggo dina industri minuman Cina.


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan

Kontrol suhu anu akurat, sebaran panas anu saé

Modul kontrol suhu (sistem D-TOP) anu dikembangkeun ku DTS ngagaduhan dugi ka 12 tahapan pengendalian suhu, sareng léngkah atanapi linieritas tiasa dipilih numutkeun modél pemanasan resép produk sareng prosés anu béda, sahingga kaulangan sareng stabilitas antara sakumpulan produk dimaksimalkeun ogé, suhuna tiasa dikontrol dina ± 0,5 ℃.

Kontrol tekanan anu sampurna, cocog pikeun rupa-rupa bentuk bungkus

Modul kontrol tekanan (sistem D-TOP) anu dikembangkeun ku DTS teras-terasan ngaluyukeun tekanan dina sapanjang prosés pikeun adaptasi parobihan tekanan internal tina bungkusan produk, sahingga tingkat deformasi bungkusan produk tiasa diminimalkeun, henteu paduli wadah anu kaku tina kaléng, kaléng aluminium atanapi botol plastik, buleud plastik atanapi wadah fléksibel tiasa gampang wareg, sareng tekanan tiasa dikontrol dina ± 0,05Bar.

Bungkusan produk anu bersih pisan

Exchanger panas dianggo pikeun pemanasan sareng panén sacara teu langsung, supados uap sareng cai tiis henteu kontak sareng prosés cai. Pangotor dina uap sareng cai tiis moal dibawa ka réterterisasi sterilisasi, anu ngahindarkeun polusi sekundér produk sareng henteu meryogikeun bahan kimia pangobatan cai (Henteu kedah nambihan klorin), sareng umur jasa tina penukar panas ogé pisan ngalegaan.

Patuh sareng sertipikat FDA / USDA

DTS parantos ngalaman ahli verifikasi termal sareng mangrupikeun anggota IFTPS di Amérika Serikat. Éta sapinuhna kerjasama sareng lembaga verifikasi termal pihak katilu anu disatujuan ku FDA. Pangalaman seueur palanggan Amérika Kalér parantos ngajantenkeun DTS akrab sareng syarat pangaturan FDA / USDA sareng téknologi sterilisasi canggih.

Hemat énergi sareng perlindungan lingkungan

> Sakedik cai prosés gancang-gancang medar pikeun gancang ngahontal suhu sterilisasi anu parantos ditangtoskeun.

> Sora rendah, nyiptakeun lingkungan kerja anu tenang sareng nyaman.

> Beda sareng sterilisasi uap murni, teu kedah dibébaskeun sateuacan dipanaskeun, anu ngahémat pisan karugian uap sareng ngahémat sakitar 30% uap.

Prinsip kerja

Pasang produk kana létér sterilisasi sareng tutup panto. Panto retort diamankeun ku silih sambung kaamanan. Sapanjang prosés, panto mékanisna dikonci.

Prosés sterilisasi sacara otomatis dilaksanakeun numutkeun asupan resep kana PLC pengontrol mikro-processing.

Tetep jumlah cai anu pas dina handapeun retort. Upami diperlukeun, bagian cai ieu tiasa disuntik sacara otomatis dina mimiti manaskeun. Pikeun produk anu dieusi panas, bagian cai ieu tiasa dipanaskeun heula dina bak cai panas teras disuntik. Salami prosés sterilisasi sadayana, bagian cai ieu teras-terasan medar ku pompa aliran tinggi ngalangkungan pelat panyebar cai anu aya di luhur retort, sareng cai disebarkeun sacara merata ti luhur ka handap dina bentuk cai pancuran kana panas produk. Ieu mastikeun sebaran panas anu rata.

Ngalengkepan exchanger panas-tabung spiral pikeun retort sterilisasi sareng dina tahap manaskeun sareng pemanasan, cai prosés ngaliwat ka hiji sisi, sareng uap sareng cai anu nyéépkeun nembus sisi sanésna, sahingga produk anu disterilisasi henteu langsung ngahubungi uap sareng cai tiis pikeun ngawujudkeun pemanasan aseptik sareng pendinginan.

Sapanjang prosés, tekanan dina jero retort dikawasa ku program ku nyoco atanapi ngaleupaskeun hawa dikomprés ngaliwatan klep otomatis kana retort. Kusabab sterilisasi cascade, tekanan dina retort henteu kapangaruhan ku suhu, sareng tekanan tiasa disetél sacara bébas numutkeun bungkusan produk anu béda, ngajantenkeun alat-alatna langkung lega dianggo (kaléng tilu lembar, kaléng dua potong, bungkus fleksibel kantong, botol kaca, bungkus plastik jsb).

Nalika prosés sterilisasi réngsé, sinyal alarm bakal dikaluarkeun. Dina waktos ieu, panto tiasa dibuka sareng dibongkar. Teras siapkeun kanggo sterilkeun produk salajengna.

Keseragaman distribusi suhu dina retort nyaéta +/- 0,5 ℃, sareng tekanan dikontrol dina 0,05Bar.

Jinis rangkep

Tin tiasa Aluminium tiasa
Botol aluminium Botol plastik, cangkir, kotak, baki
Kendi kaca, kaléng Kantong bungkus fléksibel
Paket casing ligation (Tetra Recart)

Widang adaptasi

Inuman (protéin sayuran, téh, kopi): Timah kaléng; Aluminium tiasa; Botol aluminium; Botol plastik, cangkir; Kendi kaca; Kantong bungkus fléksibel.

Produk susu: kaléng tin; botol plastik, cangkir; botol kaca; kantong bungkus fléksibel

Sayuran sareng buah (supa, sayuran, kacang): kaléng kaléng; botol kaca; kantong bungkus fleksibel; Tetra Recart

Daging, jangjangan: kaléng timah; kaléng aluminium; kantong bungkus fléksibel

Lauk sareng kadaharan ti laut: kaléng tin; kaléng aluminium; kantong bungkus fléksibel

Kadaharan orok: kaléng tin; kendi kaca; kantong bungkus fléksibel

Hidangan siap tuang: saos kantong; béas kantong; baki plastik; dulang foil aluminium

Kadaharan ingon-ingon: kaleng timah; dulang aluminium; dulang palastik; kantong bungkus fleksibel; Tetra Recart


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali