Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Tembongkeun Dinamis

  • Thermal sterilization method of food
    Waktos Post: 07-30-2020

    Stérilisasi termal nyaéta nyéépkeun tuangeun kana wadah teras nempatkeun kana alat-alat sterilisasi, panaskeun kana suhu anu tetep sareng jaga salami waktos, periode nyaéta maéhan baktéri patogén, baktéri ngahasilkeun racun sareng baktéri anu ngarusak tuangeun, sareng musnahkeun tuangeun ...Maca deui »

  • Sterilization of flexible packaging
    Waktos Post: 07-30-2020

    Produk bungkus fleksibel ngarujuk kana panggunaan bahan lemes sapertos pilem plastik panghalang tinggi atanapi foil logam sareng pilem kompositna pikeun ngadamel kantong atanapi bentuk kontainer anu sanés. Pikeun komérsial aseptik, rangkep tuangeun anu tiasa disimpen dina suhu kamar. Prinsip ngolah sareng seni meth ...Maca deui »