Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Cai Semprot Retort

  • Water spray sterilization Retort

    Stérilisasi semprot cai Retort

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Suhu anu akurat sareng kontrol tekanan tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep.
  • Cascade retort

    Balesan Cascade

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosésna rata-rata di cascaded ti luhur ka handap ngaliwatan pompa cai-aliran ageung sareng plate separator cai dina luhur retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Kontrol suhu sareng tekanan anu pas tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep. Karakteristik saderhana sareng terpercaya ngajantenkeun DTS stérilisasi réortasi seueur dianggo dina industri minuman Cina.
  • Sides spray retort

    Sisi semprot retort

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina opat juru unggal baki retort kanggo ngahontal tujuan sterilisasi. Éta ngajamin kaseragaman suhu nalika pemanasan sareng tahap pendinginan, sareng khusus cocog pikeun produk anu dikemas dina kantong lemes, khususna cocog sareng produk anu peka panas.