Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Palayanan palanggan

Palanggan

LAYANAN

Perencanaan situs sareng perumusan program

Numutkeun paménta konsumén, nyayogikeun sasaran, épéktual épisién efisien, alat-alat panunjang sterilisasi pikeun perencanaan anu lengkep.

Pangropéa sareng perbaikan

DTS gaduh tim saatos penjualan na, urang tiasa nyayogikeun jasa perawatan rutin pikeun konsumén. Nalika alat-alat anjeun ngagaduhan masalah, insinyur saatos-penjualan DTS tiasa ngadiagnosa sareng ngabimbing anjeun pikeun méréskeun masalah-masalah tina jarak jauh. Nalika palanggan henteu tiasa ngagentos suku cadang ku nyalira, DTS janji bakal sumping ka stasiun dina waktos 24 jam di propinsi kami sareng dina 48 jam di luar propinsi.

service1

Laboratorium

DTS ngagaduhan laboratorium pengujian. Fasilitas ieu pinuh dilengkepan pikeun baranahan kaayaan pasti produksi industri.

Anjeun bakal kéngingkeun bantosan ti para ahli sterilisasi sareng téknolog dahareun, sareng bakal tiasa:
- Nguji sareng ngabandingkeun aliran prosés sareng aplikasi (statis, muter, sistem goyang)
- Coba sistem kontrol urang
- Atur prosedur sterilisasi (test retort) dilengkepan alat perhitungan F0)
- Nguji bungkusan anjeun ku aliran prosés kami
- Meunteun kualitas tuangeun produk réngsé
Kalayan bantosan mitra, unit uji ogé dianggo dina pamekaran parabot industri, sapertos ngeusian, nyégél sareng bungkus perusahaan.

Tés produk, pamekaran rumus téknis
Naha anjeun kedah ngarumuskeun resep pamrosésan termal?
- Naha anjeun janten anu gaduh kareueus ka DTS Retorts?
- Naha anjeun hoyong ngabandingkeun sababaraha perlakuan anu béda sareng ngaoptimalkeun resep sterilisasi anjeun?
- Naha anjeun ngembangkeun séri produk énggal?
- Naha anjeun badé ngarobih bungkusan énggal?
- Naha anjeun hoyong ngukur nilai F? Atanapi pikeun alesan anu sanés?

Laboratory

Latihan

Sadayana padamel anjeun tiasa nguntungkeun tina latihan adaptasi dina sagala rupa daérah

Training

Pamakéan operasional retort, cocog pikeun pemula, pangalaman atanapi tanaga tingkat anu tangtu

Jasa kami tiasa dilaksanakeun di tempat anjeun atanapi di test kami LABS, anu dirancang pikeun ngabagéakeun murid sareng ngaktipkeun aranjeunna pikeun ngagabungkeun pangaweruh teoritis sareng pangalaman praktis. Spesialis perlakuan panas urang bakal ngabantu sareng pituduh anjeun sapanjang latihan anjeun. Kami ogé bakal ngabantosan anjeun mindahkeun hasil tés ka situs produksi industri anjeun. Teu aya fase pangembangan ngeureunkeun alat-alat industri anjeun, ngamungkinkeun anjeun ngahémat waktos, ningkatkeun kalenturan, sareng neraskeun produksi bari dilatih.

Upami teu kitu, urang tiasa ngalakukeun sadaya tés nyalira di lab sareng nuturkeun naséhat anjeun. Anjeun ngan ukur kedah ngirimkeun kami conto produk anjeun sareng kami bakal masihan anjeun laporan lengkep dina akhir tés. Sadaya inpormasi anu ditukeurkeun sacara alami diperlakukeun salaku mastikeun rahasia.

Latihan di pabrik urang
Kami nyayogikeun palatihan di pabrik (pangropéa rutin, pangropéa mékanis,
sistem kontrol sareng kaamanan ...), hiji kabijakan latihan anu diluyukeun sareng kabutuhan individu anjeun.
Di laboratorium kami, kami tiasa nyayogikeun sési latihan pikeun operator retort anjeun.
Aranjeunna tiasa langsung ngalaksanakeun téori dina sési.

Latihan dina situs palanggan
Kami terang pabrik pamrosésan, sareng kami terang yén nalika alat-alatna pareum, artos anjeun seueur artos. Hasilna, DTS parantos nerapkeun desain sareng komponenana anu ketat pikeun sadaya mesin urang. Malahan mesin laboratorium sareng panilitian urang didamel sareng komponén kelas industri. Kalayan pakét kontrol canggih kami, kaseueuran ngungkulan alat-alat tiasa dilakukeun sacara éléktronik ngalangkungan modem. Nanging, nalika anjeun peryogi dukungan di-pabrik, bahkan sistem pangrojong jarak jauh anu paling canggih henteu aya anu ngagentos pikeun gaduh teknisi DTS atanapi insinyur dina situs. Staf kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun kéngingkeun mesin anjeun.

● Sebaran suhu sareng penetrasi panas
Di DTS, penting pisan urang ngabantosan palanggan milih retort anu leres teras damel sareng aranjeunna pikeun ngaoptimalkeun panggunaan, operasi sareng perawatan pakakas. Kami damel raket sareng panulis prosés perlakuan panas internal pelanggan sareng / atanapi perlakuan panas luarna konsultan prosés pikeun mastikeun yén retort kami dioperasikeun sareng dioperasikeun dina cara anu paling aman, épisién sareng éfisién.

Upami produk anjeun badé diékspor ka Amérika Serikat, atanapi upami alat-alat anjeun kanggo pamasangan awal, atanapi upami retort anjeun ngalaman perbaikan ageung, anjeun kedah ngalaksanakeun distribusi suhu sareng uji penetrasi panas.

Kami gaduh sadaya alat anu diperyogikeun pikeun tés sapertos kitu. Kami parantos ngagaleuh alat ukur anu khusus (kalebet data logger) sareng perangkat lunak analisis data pikeun ngalaksanakeun tés kalayan leres dina kaayaan anu optimal sakumaha kabutuhan anjeun sareng nyayogikeun anjeun laporan uji anu jero sareng lengkep.

Ti saprak diadegkeun, DTS parantos ngalayanan industri pamrosésan tuang, nyayogikeun jasa ka prosesor tuang asam rendah (LACF) sareng inuman pikeun ngabantosan aranjeunna ngadamel prosés sareng prosedur produksi pangan anu aman pangaturan. Tim téknis anu berpengalaman DTS sareng mitra internasional nyayogikeun anu paling lengkep solusi pamrosésan termal sareng jasa ka konsumén olahan retort anu énggal sareng sadunya.

● persetujuan FDA
Pangiriman file FDA
Kaahlian sareng padamelan urang dina kolaborasi sareng mitra internasional khusus dina pangiriman jasa FDA ngamungkinkeun urang pikeun ngontrol pinuh ku misi ieu. Ti saprak diadegkeun, DTS parantos ngalayanan industri pamrosésan tuang, nyayogikeun jasa ka prosesor tuang asam rendah (LACF) sareng inuman pikeun ngabantosan aranjeunna ngadamel prosés sareng prosedur produksi pangan anu aman pangaturan. Tim téknis anu berpengalaman DTS sareng mitra internasional nyayogikeun anu paling lengkep solusi pamrosésan termal sareng jasa ka konsumén olahan retort anu énggal sareng sadunya.

Meunteun konsumsi énergi
Ayeuna, konsumsi énergi mangrupikeun tantangan dina unggal tingkatan. Penilaian kabutuhan énergi henteu tiasa dilawan ayeuna. Pikeun épisiénsi optimal, évaluasi kedah dilaksanakeun dina tahap awal proyék.
Naha anjeun peryogi penilaian énergi?
- Nangtukeun sarat énergi,
- Nangtukeun solusi téknis anu cocog (optimalisasi rohangan, aspék téknis, gelar tina otomatisasi, naséhat ahli ...).

Tujuan akhirna nyaéta ngaoptimalkeun sareng ngirangan panggunaan énergi sapanjang fasilitas, khususna dina cai sareng uap, anu mangrupikeun tantangan keberlanjutan utama abad ka-21.

DTS parantos ngumpulkeun kaahlian anu kuat dina ngirangan biaya énergi. Solusi kami ngabantosan konsumén urang sacara signifikan ngirangan konsumsi cai sareng uap.

Numutkeun kana évaluasi, skala proyék retort, digabungkeun sareng kaayaan damel anu leres dina situs palanggan, urang tiasa nawiskeun palanggan atanapi solusi saderhana.

Nelepon kami +86 536-6549353

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami