Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Ngahubungan DTS

SHANDONG DINGTAISHENG MACHINERY TECHNOLOGY CO., LTD

Alamat

DTS INDUSTRIAL ZONE, ZHUCHENG, SHANDONG PROVINCE, PR CHINA

Telepon

+86 536-6549353

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami