Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Lapisan

  • Layer

    Lapisan

    Pembagi lapisan ngagaduhan peran jarak nalika produk dimuat kana karinjang, sacara efektif nyegah produk tina gesekan sareng karusakan dina sambungan unggal lapisan dina prosés tumpukan sareng prosés sterilisasi.