Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Budaya Perusahaan

Budaya Perusahaan

Budaya perusahaan

C30A1878

- Pikeun janten panyadia layanan kelas munggaran dina bidang otomatisasi industri sareng kontrol

Sumanget perusahaan

- Inovasi sareng kamajuan

Misi perusahaan

- Teruskeun nyiptakeun nilai pikeun konsumén

Nilai inti

- Integritas, win-win, pragmatism, dédikasi

Tanggung jawab sosial

- Éta berorientasi jalma, asalna ti masarakat sareng ngalayanan masarakat

Perusahaan kami nganggap yén ngajual henteu ngan ukur pikeun nguntungkeun tapi ogé ngapopulerkeun budaya perusahaan urang ka dunya.