Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Retor Tilelep Cai

  • Water Immersion Retort

    Retor Tilelep Cai

    Rét immersion cai nganggo téknologi switching aliran cair anu unik pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina jero kapal retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.