Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Mitra

Royal Foods VietNam Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik panggedéna Canned Sardine, Mackerel di nagara-nagara Asia Tenggara, dina nami mérek "Three Lady Cooks Brand" anu parantos dikenal sareng dipercaya global.

Perusahaan sayang Khanh Hoa Salanganes mangrupikeun perusahaan terkemuka dina manajemén sareng ngamangpaatkeun sumber daya alam anu teu ternilai di VietNam. Ngalangkungan langkung ti 20 taun pangembangan berkelanjutan, Perusahaan Perusahaan Sayang Khanh Hoa Salanyes parantos ngusahakeun ngadamel sareng ngarobih kisaran produk na pikeun ngenalkeun produk-produk kualitas luhur ka pasar sareng nyayogikeun nilai nutrisi sayang salanganes ka konsumén.

Mayora Group teras didirikeun sacara resmi di 1977 sareng ti saprak éta dipelak janten perusahaan global anu dikenal dina industri Barang Konsumén Gancang. Tujuan kelompok Mayora nyaéta janten pilihan pilihan dahareun sareng inuman anu paling dipikaresep ku konsumén sareng masihan nilai tambah pikeun pamangku kapentingan sareng lingkungan.

Sayap diaku salaku kelompok bisnis anu mapan sareng wijaksana di Indonésia kalayan kakuatan khusus dina pembuatan sabun sareng deterjen. Produk jangjang diaku pikeun kualitas sareng kabisa, sareng gampang sayogi.
Hatur nuhun ka mesin kualitas DTS sareng layanan luar biasa, DTS kéngingkeun kapercayaan kana Jangjang, dina 2015, Jangjang ngenalkeun DTS retort sareng mixer masak pikeun mie instan na pengolahan kantong bumbu.

Salaku produsén terkemuka Thailand sareng éksportir produk kalapa kaléng anu berkualitas, mfp nunjukkeun garis produk éksténsif anu mimitian ti santan sareng krim, jus kalapa, sari kalapa, dugi ka minyak kalapa parawan.
Ayeuna, perusahaan ngahasilkeun ampir 100% tina pendapatanna tina ékspor ka pasar sadunya - kalebet di Éropa, Australasia, Wétan Tengah sareng daérah Amérika Kalér.

"EOAS" mangrupikeun nami anu sami sareng minyak rempah saprak 1894. Ti saprak 1999 EOAS pangkat salaku éksportir minyak atsiri panggedéna di Sri Lanka. Ti taun 2017, EOAS ngagaduhan kekembangan santen kaléng anu énggal. DTS nyayogikeun alat-alat tina pelapis pelapis, retort, pengeringan mesin pembongkar momotér, panyiri jsb. DTS komitmen pikeun ngabantosan pabrik di Srilanka pikeun bebas tina panangan sareng nyayogikeun produk kualitas luhur rék dilegakeun pasarna.

Ceylon Beverage Can didirikeun taun 2014 salaku kaléng aluminium bebas sareng pabrik tungtung di Colombo Sri Lanka. Pikeun proyék kopi kaléngna anu OEM pikeun Nestle, DTS nyayogikeun retort, unloader loader otomatis pinuh, troli listrik sareng sajabana.

Brahims (mérek Dewina Food Industries) sinonim sareng tuangeun anu enak, merenah, siap tuang. Kami nyayogikeun wangenan stérilisasi pikeun aranjeunna, ngagentos mérek Jepang. Retort ieu nganggo saé pisan sareng dibandingkeun sareng salah sahiji pabrik retort Jepang, palanggan masihan apresiasi tinggi ka DTS sapertos dihandap:

Delta Food Industries FZC mangrupikeun Perusahaan Zona Bébas anu dumasarkeun di Zona Bébas Bandara Sharjah, UAE didirikeun taun 2012. Jajaran produk Delta Food Industries FZC kalebet: Tomat Pasta, Tomat Ketchup, Susu Nguap, Krim Terstilisasi, saos Panas, Bubuk Susu Krim Penuh, Oat, Aci Jagong, sareng Bubuk Custard. DTS nyayogikeun dua sét semprot cai sareng récort Rotary pikeun sterilisasi susu sareng krim anu dihuapkeun. 

Di taun 2019, DTS kéngingkeun proyék kopi siap-siap kanggo perusahaan Nestlé Turkey OEM, nyayogikeun sakumpulan peralatan kanggo cai retort sterilisasi rotary spray, sareng docking sareng mesin ngeusian GEA di Italia sareng Krones di Jérman. Tim DTS mastikeun nyiapkeun sarat pikeun kualitas peralatan, solusi téknis anu ketat sareng taliti, tungtungna meunang pujian ti nasabah akhir, para ahli Nestlé ti Amérika Serikat sareng pihak katilu Amérika Kidul. 

Bonduelle mangrupikeun mérek mimiti sayuran olahan munggaran di Perancis anu nyiptakeun garis unik tina sayuran bagian tina kalengan anu disebut Bonduelle "Touche de," anu tiasa didahar panas atanapi tiis. Mahkota damel babarengan sareng Bonduelle pikeun ngembangkeun garis bungkus bagian ieu anu kalebet opat jinis sayuran: kacang beureum, supa, kacang-kacangan sareng jagong amis.

Dina taun 2008, dts nyayogikeun sterilisasi puter cai munggaran anu munggaran pikeun nyiapkeun pabrik qingdao di cina pikeun produksi susu anu dihuapkeun kaléng. Éta hasil ngagentos jinis peralatan anu sami didamel di jerman. Di 2011 dts nyayogikeun 12 sét dts-18-6 sterilizers rotary uap ka jinan yinlu (kapasitas 600cpm) pikeun produksi congee campuran.