Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Warta Perusahaan

  • Warmly celebrate DTS Nestlé Turkey project successfully passed Nestlé’s Temperature Distribution Testing
    Waktos Post: 07-30-2020

    Shandong Dingtaisheng Mesin Téhnologi Co., Ltd., salaku pamimpin industri sterilisasi tuangeun sareng inuman dalam negeri, parantos ngajantenkeun kamajuan sareng inovasi anu maju dina jalan payun, sareng parantos kéngingkeun pangakuan sareng kapercayaan bulat konsumén di bumi sareng luar negeri. Ieu...Maca deui »

  • New technology of DTS steam-air mixed sterilization retort
    Waktos Post: 07-30-2020

    DTS karek dikembangkeun kipas uap medar stérilisasi sterilisasi, téknologi pangénggalna di industri, alat-alatna tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa bentuk kemasan, teu aya paténan anu tiis, gancang pemanasan gancang sareng kaunggulan anu sanés. Ketel sterilisasi tipe kipas henteu kedah diungsikeun ku ...Maca deui »

  • DTS marketing center walking training activities documentary
    Waktos Post: 07-30-2020

    Dinten Minggu, 3 Juli 2016, suhu na 33 derajat Celsius, Sadayana padamel Pusat Pemasaran DTS sareng sababaraha karyawan departemén sanés (kalebet Pupuhu Jiang Wei sareng sababaraha pamimpin pamasaran) ngalaksanakeun téma "leumpang, naék gunung, tuang kasusah, kesang, w ...Maca deui »

  • Warmly celebrate the success of the factory acceptance of the Malaysian project
    Waktos Post: 07-30-2020

    Dina Désémber 2019, pabrik DTS sareng Nestle Coffee OEM di Malaysia ngahontal tujuan kerjasama proyek sareng ngawangun hubungan koperasi dina waktos anu sami. Alat-alat proyékna kalebet ngamuat otomatis sareng ngabongkar momotanana, mindahkeun otomatis tina kurung kandang, ...Maca deui »

  • Welcome Dingtai Company to visit and communicate
    Waktos Post: 07-30-2020

    Dina Juni, palanggan nyarankeun yén DTS kedah nyayogikeun pamariksaan sareng uji coba pikeun pamilihan ketel sterilisasi sareng kantong kemasan sterilisasi. Dumasar kana pamahaman DTS ngeunaan kantong bungkus dina industri sterilisasi salami mangtaun-taun, éta nyarankeun pelanggan pikeun ngalaksanakeun -...Maca deui »