Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Pad Lapisan Hybrid

  • Hybrid Layer Pad

    Pad Lapisan Hybrid

    Pecah-téknologi pikeun puteran nyarioskeun lapisan lapisan hibrid khusus didesain pikeun ngamankeun botol atanapi wadah anu henteu teratur nalika diputer. Éta diwangun ku silika sareng aloi aluminium-magnésium, anu dihasilkeun ku prosés citakan khusus. Résistansi panas bantalan lapisan hibrid nyaéta 150 deg. Éta ogé tiasa ngaleungitkeun pers henteu rata anu disababkeun ku henteu rata tina segel wadah, sareng éta bakal ningkatkeun masalah goresan anu disababkeun ku rotasi pikeun dua lembar ...