Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Sayuran Kaléng (Suung, Sayuran, Kacang)

  • Water spray sterilization Retort

    Stérilisasi semprot cai Retort

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Suhu anu akurat sareng kontrol tekanan tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep.
  • Cascade retort

    Balesan Cascade

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosésna rata-rata di cascaded ti luhur ka handap ngaliwatan pompa cai-aliran ageung sareng plate separator cai dina luhur retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Kontrol suhu sareng tekanan anu pas tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep. Karakteristik saderhana sareng terpercaya ngajantenkeun DTS stérilisasi réortasi seueur dianggo dina industri minuman Cina.
  • Sides spray retort

    Sisi semprot retort

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina opat juru unggal baki retort kanggo ngahontal tujuan sterilisasi. Éta ngajamin kaseragaman suhu nalika pemanasan sareng tahap pendinginan, sareng khusus cocog pikeun produk anu dikemas dina kantong lemes, khususna cocog sareng produk anu peka panas.
  • Water Immersion Retort

    Retor Tilelep Cai

    Rét immersion cai nganggo téknologi switching aliran cair anu unik pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina jero kapal retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.
  • Vertical Crateless Retort System

    Sistem Retort henteu Crateless nangtung

    Jalur sterilisasi réliasi crateless kontinyu parantos ngungkulan sababaraha bottleneck téknologi dina industri sterilisasi, sareng ngamajukeun prosés ieu di pasar. Sistem ngagaduhan titik awal téknis anu luhur, téknologi canggih, pangaruh sterilisasi anu saé, sareng struktur saderhana sistem orientasi tiasa saatos sterilisasi. Éta tiasa minuhan sarat pamrosésan kontinyu sareng produksi masal.
  • Steam& Air Retort

    Uap & Air Retort

    Ku nambihan kipas dina dasar sterilisasi uap, médium manaskeun sareng tuangeun anu dibungkus aya hubungan langsung sareng konveksi paksa, sareng ayana hawa dina sterilizer diijinkeun. Tekanan tiasa dikontrol sacara mandiri tina suhu. Sterilizer tiasa nyetél sababaraha tahapan numutkeun produk anu béda tina bungkusan anu béda.
  • Water Spray And Rotary Retort

    Semprot Cai Sareng Rotary Retort

    Semprot cai réterterisasi puteran sterilisasi nganggo rotasi awak anu muterkeun supados eusi ngalir dina bungkus. Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Suhu anu akurat sareng kontrol tekanan tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep.
  • Water Immersion And Rotary Retort

    Immersion Cai Sareng Rotary Retort

    Rerencatan rotasi perendaman cai nganggo rotasi awak anu muterkeun pikeun ngalirkeun eusi dina bungkus, samentawis éta ngajalankeun cai prosés pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.
  • Steam And Rotary Retort

    Uap Sareng Rotary Retort

    Uap sareng rotasi puter nyaéta ngagunakeun rotasi awak anu muterkeun supados kontén ngalir dina bungkus. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.
  • Direct Steam Retort

    Langsung uap Retort

    Jenuh Uap Retort mangrupikeun cara anu pang lami tina sterilisasi dina wadah anu dianggo ku manusa. Pikeun timah tiasa sterilisasi, éta mangrupikeun jinis retort pangbasajanna sareng paling dipercaya. Éta alamiah dina prosés yén sadaya hawa diungsikeun tina retort ku ngabahekeun bejana ku uap sareng ngantepkeun hawa kabur ngalangkungan klep curhat. Teu aya tekanan dina tahapan pértilisasi prosés ieu, kumargi hawa teu kéngingkeun lebet bejana iraha waé nalika aya léngkah sterilisasi. Nanging, meureun aya panerapan udara dilarapkeun nalika léngkah tiis pikeun nyegah deformasi wadah.
  • Automated Batch Retort System

    Sistem Retort Batch Otomatis

    Tren dina ngolah kadaharan nyaéta mindahkeun jauh tina kapal retort leutik kana cangkang anu langkung ageung pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kaamanan produk. Pembuluh anu langkung ageung nyirikeun karinjang anu langkung ageung anu henteu tiasa diurus sacara manual. Karinjang ageung kantun ageung teuing sareng beurat teuing pikeun hiji jalma tiasa ngalih.