Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Immersion Cai Sareng Rotary Retort

Pedaran pondok:

Rerencatan rotasi perendaman cai nganggo rotasi awak anu muterkeun pikeun ngalirkeun eusi dina bungkus, samentawis éta ngajalankeun cai prosés pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.


Detil Produk

Tanda Produk

Prinsip kerja

Pasang produk kana réterterisasi sterilisasi, silinder masing-masing dikomprés sareng nutup panto. Panto retort diamankeun ku silih sambung kaamanan. Sapanjang prosés, panto mékanisna dikonci.

Prosés sterilisasi sacara otomatis dilaksanakeun numutkeun asupan resep kana PLC pengontrol mikro-processing.

Dina awalna, cai suhu luhur tina bak cai panas disuntik kana kapal retort. Saatos cai panas dicampurkeun sareng produk, éta diiderkeun teras-terasan ngalangkungan pompa cai aliran ageung sareng pipa distribusi cai anu sains ilmiah. Kukus disuntik ngalangkungan mixer uap cai pikeun ngajantenkeun produkna tetep panas sareng steril.

Alat switching aliran cair pikeun kapal retort ngahontal aliran seragam dina posisi mana waé dina arah vertikal sareng horizontal ku cara ngagentos arah aliran dina bejana, supados ngahontal distribusi panas anu hadé.

Dina sadaya prosés, tekanan dina jero kapal retort dikawasa ku program pikeun nyuntik atanapi ngaleupaskeun hawa ngaliwatan klep otomatis kana bejana. Kusabab éta sterilisasi perendaman cai, tekanan di jero bejana henteu kapangaruhan ku suhu, sareng tekanan tiasa disetél numutkeun bungkusan anu béda pikeun produk anu béda, sahingga sistem langkung seueur diterapkeun (3 buah kaléng, 2 sapotong kaléng, bungkus fleksibel, bungkus plastik jsb. .).

Dina léngkah pendinginan, pamulihan cai panas sareng ngagantian tiasa dipilih pikeun nyéépkeun cai panas anu disterilkeunkeun kana bak cai panas, sahingga ngahémat énergi panas.

Nalika prosés réngsé, sinyal alarm bakal dikaluarkeun. Buka panto sareng bongkar, teras siapkeun kanggo angkatan salajengna.

Keseragaman distribusi suhu dina bejana nyaéta ± 0,5 ℃, sareng tekanan dikontrol dina 0,05 Bar.

Salami sadaya prosés, kagiliran rotasi sareng waktos awak anu muterkeun ditangtukeun ku prosés sterilisasi produk.

Kauntungan

Sebaran aliran cai seragam

Ku ngaganti arah aliran cai dina kapal retort, aliran cai seragam kahontal dina posisi mana waé dina arah vertikal sareng horizontal. Sistem anu idéal pikeun nyebarkeun cai ka tengah unggal baki produk pikeun ngahontal sterilisasi seragam tanpa ujung buntu.

Perlakuan waktos pondok suhu luhur:

Séstilisasi waktos pondok waktos anu luhur tiasa dilakukeun ku manaskeun cai panas dina bak cai panas sateuacanna sareng manaskeun tina suhu luhur janten disterilkeun.

Cocog pikeun peti anu gampang cacad

Kusabab cai gaduh apungan, éta tiasa ngabentuk pangaruh pelindung anu saé pisan dina wadah nalika diputer.

Cocog pikeun nanganan bungkus kaléng ageung

Hésé manaskeun sareng mensterilisasi bagian tengah tina kadaharan kaléng ageung dina waktos anu singget ku nganggo retort cicing, utamina pikeun tuang kalayan viskositas anu luhur.

Ku muterkeun, kadaharan viskositas anu luhur tiasa dipanaskeun nepi ka tengah dina waktu anu singget, sareng ngahontal épék sterilisasi anu épéktip. Kapasuh cai dina suhu luhur ogé ngagaduhan peran pikeun mayungan bungkusan produk nalika prosés diputer.

Sistem puteran ngagaduhan struktur saderhana sareng kinerja stabil

> Struktur awak anu diputer diolah sareng dibentuk dina hiji waktos, teras perlakuan saimbang dilakukeun pikeun mastikeun stabilitas rotasi

> Sistem roller ngagunakeun mékanisme éksternal sacara gembleng pikeun ngolah. Struktur na saderhana, gampang dijaga, sareng ageung manjangkeun umur jasa.

> Sistem pencet nyoko kana silinder dua arah pikeun otomatis ngabagi sareng kompak, sareng struktur panduan ditekenkeun kanggo manjangkeun umur jasa silinder.

Jinis rangkep

Botol plastik, cangkir Kantong pelembut ukuran ageung

Widang adaptasi

> Produk susu

> Hidangan siap tuang, Bubur

> Sayuran sareng buah-buahan

> Kadaharan piaraan


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali