Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Daging Kaléng & Unggas

  • Water spray sterilization Retort

    Stérilisasi semprot cai Retort

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Suhu anu akurat sareng kontrol tekanan tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep.
  • Cascade retort

    Balesan Cascade

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosésna rata-rata di cascaded ti luhur ka handap ngaliwatan pompa cai-aliran ageung sareng plate separator cai dina luhur retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi. Kontrol suhu sareng tekanan anu pas tiasa cocog pikeun rupa-rupa produk rangkep. Karakteristik saderhana sareng terpercaya ngajantenkeun DTS stérilisasi réortasi seueur dianggo dina industri minuman Cina.
  • Sides spray retort

    Sisi semprot retort

    Panas sareng tiis ku alat penukar panas, janten uap sareng cai tiis moal najiskeun produk, sareng teu aya bahan kimia pangobatan cai. Cai prosés disemprotkeun kana produk ngalangkungan pompa cai sareng nozel anu disebarkeun dina opat juru unggal baki retort kanggo ngahontal tujuan sterilisasi. Éta ngajamin kaseragaman suhu nalika pemanasan sareng tahap pendinginan, sareng khusus cocog pikeun produk anu dikemas dina kantong lemes, khususna cocog sareng produk anu peka panas.
  • Water Immersion Retort

    Retor Tilelep Cai

    Rét immersion cai nganggo téknologi switching aliran cair anu unik pikeun ningkatkeun kaseragaman suhu dina jero kapal retort. Cai panas disiapkeun sateuacanna dina bak cai panas pikeun ngamimitian prosés sterilisasi dina suhu luhur sareng ngahontal suhu gancang naék, saatos sterilisasi, cai panas didaur sareng dipompa deui kana bak cai panas pikeun ngahontal tujuan hémat énergi.
  • Steam& Air Retort

    Uap & Air Retort

    Ku nambihan kipas dina dasar sterilisasi uap, médium manaskeun sareng tuangeun anu dibungkus aya hubungan langsung sareng konveksi paksa, sareng ayana hawa dina sterilizer diijinkeun. Tekanan tiasa dikontrol sacara mandiri tina suhu. Sterilizer tiasa nyetél sababaraha tahapan numutkeun produk anu béda tina bungkusan anu béda.
  • Continuous hydrostatic sterilizer system

    Sistem sterilizer hidrostatik anu teras-terasan

    Sistem sterilisasi hidrostatik kontinyu dirancang dumasar kana sarat anu béda pikeun konsumén. Sakabéh prosés produksi, ti mimiti bahan baku dugi ka desain téknis, produksi prosés, manajemén kualitas sareng instalasi sareng komisi situs, dipandu, diawasi sareng dilatih ku insinyur profesional. Perusahaan urang ngenalkeun téknologi canggih sareng bakat profesional ti Éropa. Sistem ngagaduhan ciri padamelan anu teras-terasan, operasi henteu dijalankeun, kaamanan tinggi, hemat energi sareng perlindungan lingkungan.
  • Automated Batch Retort System

    Sistem Retort Batch Otomatis

    Tren dina ngolah kadaharan nyaéta mindahkeun jauh tina kapal retort leutik kana cangkang anu langkung ageung pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kaamanan produk. Pembuluh anu langkung ageung nyirikeun karinjang anu langkung ageung anu henteu tiasa diurus sacara manual. Karinjang ageung kantun ageung teuing sareng beurat teuing pikeun hiji jalma tiasa ngalih.