Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Sterilizer Hidrostatik Kontinyu

  • Continuous hydrostatic sterilizer system

    Sistem sterilizer hidrostatik anu teras-terasan

    Sistem sterilisasi hidrostatik kontinyu dirancang dumasar kana sarat anu béda pikeun konsumén. Sakabéh prosés produksi, ti mimiti bahan baku dugi ka desain téknis, produksi prosés, manajemén kualitas sareng instalasi sareng komisi situs, dipandu, diawasi sareng dilatih ku insinyur profesional. Perusahaan urang ngenalkeun téknologi canggih sareng bakat profesional ti Éropa. Sistem ngagaduhan ciri padamelan anu teras-terasan, operasi henteu dijalankeun, kaamanan tinggi, hemat energi sareng perlindungan lingkungan.