Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Jangjang Indonesia

Wings Indonesia

Sayap diaku salaku kelompok bisnis anu mapan sareng wijaksana di Indonésia kalayan kakuatan khusus dina pembuatan sabun sareng deterjen. Produk jangjang diaku pikeun kualitas sareng kabisa, sareng gampang sayogi.
Hatur nuhun ka mesin kualitas DTS sareng layanan luar biasa, DTS kéngingkeun kapercayaan kana Jangjang, dina 2015, Jangjang ngenalkeun DTS retort sareng mixer masak pikeun mie instan na pengolahan kantong bumbu.

Wings Indonesia 1
Wings Indonesia 2