Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Royal Foods VietNam Co., Ltd.

Royal Foods VietNam Co., Ltd
Royal Foods VietNam Co., Ltd1

Royal Foods VietNam Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji pabrik panggedéna Canned Sardine, Mackerel di nagara-nagara Asia Tenggara, dina nami mérek "Three Lady Cooks Brand" anu parantos dikenal sareng dipercaya global.
Dina taun 2005, DTS ngabantosan RFV ngawangun dua Gariswanci Leresan Tanpa Vertikal pikeun produksi 202 kaléngna, laju garis 600 kaléng per mnt.
Dina 2019, RFV ngalegaan produksi, sareng OEM kaleng mackerel pikeun konsumén Jepang, janten RFV ngenalkeun DTS retort horisontal sasarengan ngabongkar momotanana, sistem keranjang ngalangkungan.

Royal Foods VietNam Co., Ltd2
Royal Foods VietNam Co., Ltd4
Royal Foods VietNam Co., Ltd3
Royal Foods VietNam Co., Ltd5