Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Hégél ngagungkeun proyék DTS Nestlé Turki hasil ngaluluskeun Tés Sebaran Suhu Nestlé

Shandong Dingtaisheng Mesin Téhnologi Co., Ltd., salaku pamimpin industri sterilisasi tuangeun sareng inuman dalam negeri, parantos ngajantenkeun kamajuan sareng inovasi anu maju dina jalan payun, sareng parantos kéngingkeun pangakuan sareng kapercayaan bulat konsumén di bumi sareng luar negeri.

Peryogi disebatkeun dina seueur proyek yén taun ieu DTS kéngingkeun proyék kopi siap nginum perusahaan Nestlé Turkey OEM, nyayogikeun sakumpulan alat-alat pikeun cai retort sterilisasi rotary spray, sareng docking sareng mesin ngeusian GEA di Italia sareng Krones di Jérman. Salami waktos ieu, ti produksi sareng pamrosésan, dugi ka FAT, kana pamasangan sareng komisioning sakaligus; "gaduh kakuatan anu ngayakinkeun", tim DTS syarat ketat pikeun kualitas alat, solusi téknis ketat sareng taliti, meunang konsumén akhir, Amérika Serikat Puji para ahli Nestlé sareng personil sertifikasi pihak katilu Amérika Kidul. Saatos langkung ti sapuluh dinten kolaborasi gawé babarengan, sebaran panas tina stérilizer DTS dina kaayaan statis sareng puteran sapinuhna mumpuni, sareng suksés lulus verifikasi termal ketat Nestlé.

1
2

Naon verifikasi termal? Naha verifikasi termal dipeunteun pisan ku konsumén luhur? Naon kaunggulan DTS anu cocog pikeun padamelan ieu?

Verifikasi termal, nyaéta nalika ngalakukeun perlakuan panas dina produk, verifikasi yén suhu unggal bagéan pakakas sterilisasi termal seragam sareng konsisten nalika prosés sértilisasi sterilisasi, teras dipverifikasi naha prosés sterilisasi tiasa ngahontal kasalametan pangan, maka ngaoptimalkeun prosés pikeun ningkatkeun kualitas produk sareng nyingkat waktos prosés. Dina widang inuman anu dieusian, ngan ukur sterilisasi anu mumpuni sareng épéktip anu tiasa ngancurkeun atanapi maéhan énzim sareng mikroorganisme dina inuman éta nyalira, sareng mastikeun yén produkna nyumponan sarat steril komérsial. Ku alatan éta, verifikasi termal mangrupikeun salah sahiji faktor konci pikeun mastikeun kasalametan produk, sareng mangrupikeun salah sahiji syarat penting tina US US pikeun pabrik tuangeun sareng inuman. Nanging, henteu aya standar anu seragam pikeun uji verifikasi termal pakakas sterilisasi termal di bumi sareng luar negeri, tapi syarat Nestlé ketat pisan. Ngan ukur pabrik alat-alat kalayan kualitas anu saé, kinerja anu dipercaya sareng sistem sora anu tiasa dilebetkeun kana daptar panyadia na. Ieu ogé dasar pikeun DTS salamet, mekarkeun sareng makmur.

DTS ngagaduhan tim P&P anu profesional, ngora sareng energetik, alat pamrosésan "high-end, Precision, top-notch", milari parobihan éksplorasi, ngabaru dina parobihan. Kuring yakin yén DTS bakal beuki jauh sareng nyiptakeun kahirupan anu langkung saé.

3
4
5
6
7

Waktos Post: Jul-30-2020