Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Téknologi anyar DTS uap-hawa campuran sterilisasi campuran

DTS karek dikembangkeun kipas uap medar stérilisasi sterilisasi, téknologi pangénggalna di industri, alat-alatna tiasa dilarapkeun kana rupa-rupa bentuk kemasan, henteu aya patempatan anu tiis, gancang gancang pemanasan sareng kaunggulan anu sanés.

Ketel sterilisasi tipe kipas henteu kedah diungsikeun ku uap. Rotasi kipas tiasa ngarusak jisim hawa anu nyéépkeun, maksa uap ngalir sapanjang saluran hawa, sareng ngabentuk sirkulasi paralel dina sela baki tuangeun, janten uap dina ketel ngalih, sareng penetrasi panas tina dahareun langkung Gancang, pangaruh sterilisasi langkung seragam. Salami prosés sterilisasi, henteu diperyogikeun panerapan, anu ngaheéat waktos awal preheating sareng nyingkat waktos sterilisasi.

Prosés pemanasan sterilisasi sareng pelestarian panas henteu nganggo cai, sareng henteu peryogi uap panas pikeun ngahanaskeun prosés cai, anu tiasa ngahémat seueur konsumsi énergi uap sareng panggunaan énergi cai.

Kipas turbo anu berventilasi dina retort sterilisasi tipe kipas bakal maksa uap janten diserepkeun ka sadaya produk ti hiji tungtung dugi ka ujung anu sanés, ngaliput sadaya produk, sareng teras-terasan ngajaga sirkulasi uap dina retort kanggo ngadamel sterilisasi tanpa titik tiis.

Retort sterilisasi tipe kipas gaduh langkung seueur kontrol tekanan sareng suhu, tiasa didukung deui tekanan, sareng ngagaduhan langkung seueur aplikasi. Éta tiasa diterapkeun pikeun sadaya produk sterilisasi suhu luhur sapertos bungkus fleksibel, botol, kaléng, kadaharan camilan, sareng produk daging.


Waktos Post: Jul-30-2020