Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Pusat pamasaran latihan pamasaran DTS pusat dokumenter

Dinten Minggu, 3 Juli 2016, suhu na 33 derajat Celsius, Sadayana padamel Pusat Pemasaran DTS sareng sababaraha karyawan departemén sanés (kalebet Pupuhu Jiang Wei sareng sababaraha pamimpin pamasaran) ngalaksanakeun téma "leumpang, naék gunung, tuang kasusah, kesang, hudang, sareng damel padamelan anu saé ”. Trekking dina leumpang.

Titik awal sési latihan ieu nyaéta kantor pusat perusahaan, alun-alun payuneun gedong kantor DTS Food Industrial Equipment Co., Ltd. titik tungtungna nyaéta Zhushan Park ti Kota Zhucheng, sareng perjalanan turun gunung jumlahna langkung ti 20 kilométer. Dina waktos anu sasarengan, pikeun ningkatkeun kasulitan kagiatan hiking ieu sareng ngamungkinkeun para karyawan ngadeukeutan alam, perusahaan khusus milih jalan anu sesah di padesaan.

Salami latihan trekking ieu, teu aya kendaraan nyalametkeun, sareng sadayana angkat, seueur pagawé panginten yén aranjeunna henteu tiasa liren, utamina sababaraha karyawan, aranjeunna parantos ngagaduhan ide lirén satengahna. Nanging, ku bantosan tim sareng promosikeun ngahargaan koléktif, 61 padamel (kalebet 15 padamel awéwé) anu ngiringan palatihan ngahontal kaki Zhushan Mountain, tapi ieu sanés akhir latihan urang, tujuan kami luhur ti gunung Dina raraga dugi ka gunung dina hiji waktos, urang nyandak istirahat di handapeun gunung sareng ngantunkeun tapak urang di dieu.

Saatos istirahat sakedap, tim ngamimitian perjalanan gunung; jalan nanjak bahaya sareng sesah, suku urang haseum sareng bajuna direndos, tapi ogé urang ngagaduhan pandangan anu teu katingali di kantor, jukut héjo, bukit héjo sareng kembang seungit.

Saatos 4 satengah jam, urang tungtungna dugi ka puncak gunung;

Di puncak gunung, sadaya jalma anu kalibet dina palatihan parantos nyéépkeun nami-nami na dina spanduk perusahaan, anu bakal dipeunteun ku perusahaan salamina.

Dina waktos anu sami, saatos naék gunung, Présidén Jiang ogé masihan pidato. Saur anjeunna: Sanaos kami capé sareng urang ngésang seueur, urang teu ngagaduhan tuangeun atanapi inuman, tapi kami ngagaduhan awak anu séhat. Kami ngabuktikeun yén teu aya anu mustahil ku kerja keras.

Saatos sakitar 30 menit istirahat di puncak gunung, kami angkat di jalan turun gunung sareng balik ka perusahaan jam 15:00 sonten.

Ningali deui dina prosés latihan, aya seueur émosina. Di jalan, aya hiji wanoja di kampung anu nyarios naon anu anjeun lakukeun dina dinten anu panas pisan, naon anu kedah dilakukeun upami anjeun bosen sareng gering; tapi pagawé urang sadayana ngan ukur mesem teras neraskeun. Leres, sabab teu aya hubunganana sareng kacapean. Anu urang pikahoyong mangrupikeun persetujuan sareng buktina diri urang sorangan.

Ti perusahaan dugi ka Zhushan; ti kulit adil dugi ka disamak; ti cangcaya kana pangakuan diri; ieu latihan urang, ieu panén urang, sareng éta ogé ngagambarkeun budaya perusahaan DTS, damel, Diajar, maju, nyiptakeun, panén, senang, ngabagi.

Ngan ukur aya pagawé anu hadé sareng perusahaan anu saé. Kami yakin yén ku sakumpulan pagawé anu rajin sareng pengkuh, DTS moal éléh sareng éléh dina persaingan pasar ka hareup!


Waktos Post: Jul-30-2020