Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)

Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)

Salaku produsén terkemuka Thailand sareng éksportir produk kalapa kaléng anu berkualitas, mfp nunjukkeun garis produk éksténsif anu mimitian ti santan sareng krim, jus kalapa, sari kalapa, dugi ka minyak kalapa parawan.
Ayeuna, perusahaan ngahasilkeun ampir 100% tina pendapatanna tina ékspor ka pasar sadunya - kalebet di Éropa, Australasia, Wétan Tengah sareng daérah Amérika Kalér.

Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)1
Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)2
Merit Food Products Co., Ltd. (mfp)3