Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Grup Mayora

Mayora Group

Mayora Group teras sacara resmi didirikeun taun 1977 sareng ti saprak éta parantos janten perusahaan global anu diaku dina industri Barang Konsép Gancang. Tujuan kelompok Mayora nyaéta janten pilihan pilihan dahareun sareng inuman anu paling dipikaresep ku konsumén sareng masihan nilai tambah pikeun pamangku kapentingan sareng lingkungan.
Dina 2015, berkat kapercayaan ti Mayora Group, DTS nyayogikeun mixer Retort sareng Cooking anu hadé pikeun pabrik Mayora pikeun ngolah bumbu tuangeun instan pikeun pengolahan termal.

Mayora Group1
Mayora Group2