Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Malaysia Brahim's

Malaysia Brahim's

Brahims (mérek Dewina Food Industries) sinonim sareng tuangeun anu enak, merenah, siap tuang. Kami nyayogikeun wangenan stérilisasi pikeun aranjeunna, ngagentos mérek Jepang. Retort ieu nganggo saé pisan sareng dibandingkeun sareng salah sahiji pabrik retort Jepang, palanggan masihan apresiasi tinggi ka DTS sapertos dihandap:

Malaysia Brahim's1
Malaysia Brahim's02
Malaysia Brahim's3