Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Perusahaan Sarang Khanh Hoa Salanganes (SANEST)

Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)

Perusahaan sayang Khanh Hoa Salanganes mangrupikeun perusahaan terkemuka dina manajemén sareng ngamangpaatkeun sumber daya alam anu teu ternilai di VietNam. Ngalangkungan langkung ti 20 taun pangembangan berkelanjutan, Perusahaan Perusahaan Sayang Khanh Hoa Salanyes parantos ngusahakeun ngadamel sareng ngarobih kisaran produk na pikeun ngenalkeun produk-produk kualitas luhur ka pasar sareng nyayogikeun nilai nutrisi sayang salanganes ka konsumén.
Dina 2016, Perusahaan Perusahaan Khanh Hoa Salanganes ngenalkeun DTS Water Spray Retorts pikeun SANEST Jars and sterilization produk Kaléng.

Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)1
Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)2
Khanh Hoa Salanganes Nest Company (SANEST)3