Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

EOAS Organics (PVT) ltd 34/3 Lumbini Avenue Ratmalana Sri LA

EOAS

"EOAS" mangrupikeun nami anu sami sareng minyak rempah saprak 1894. Ti saprak 1999 EOAS pangkat salaku éksportir minyak atsiri panggedéna di Sri Lanka. Ti taun 2017, EOAS ngagaduhan kekembangan santen kaléng anu énggal. DTS nyayogikeun alat-alat tina pelapis pelapis, retort, pengeringan mesin pembongkar momotér, panyiri jsb. DTS komitmen pikeun ngabantosan pabrik di Srilanka pikeun bebas tina panangan sareng nyayogikeun produk kualitas luhur rék dilegakeun pasarna.

EOAS1