Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Dts Sareng Nestle Ngajaga Hubungan Koperasi anu Saé Pikeun Mangtaun-taun.

Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years.
Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years1

Dina taun 2008, dts nyayogikeun sterilisasi puter cai munggaran anu munggaran pikeun nyiapkeun pabrik qingdao di cina pikeun produksi susu anu dihuapkeun kaléng. Éta hasil ngagentos jinis peralatan anu sami didamel di jerman. Di 2011 dts nyayogikeun 12 sét dts-18-6 sterilizers rotary uap ka jinan yinlu (kapasitas 600cpm) pikeun produksi congee campuran.

Dina 2012, dts nyayogikeun 10 sét dts-16-6 sterilisasi cascading cai ka hubei yinlu (kapasitas 1000cpm) pikeun produksi utama kopi kaléng (nescafe) dina yinlu patungan.

Dina akhir taun 2012, dts nyayogikeun 6 sét dél-13-4 jenis sterilizer uap ka xiamen yinlu (kapasitas 600cpm) pikeun produksi utami susu kaléng sareng susu kacang.

Dina 2013, dts nandatanganan perjanjian panalungtikan gabungan sareng Nestle beijing r & d kanggo ngembangkeun produk kaléng énggal (kongee instan dina mangkok) salami sataun.

Dina 2014, dts nyayogikeun sakumpulan sterilisasi angkatan otomatis pikeun xiamen yinlu (kapasitas 1200cpm) pikeun produksi utama kaléng nescafe sareng susu kacang. Sistem ieu kalebet 4 semprot cai nyemprot dts-18-6, ngamuat otomatis sareng ngabongkar mesin karinjang sareng konveyor.

Dina 2015, dts nyayogikeun 10 sét dts-14-4 sterilisasi semprot cai kana xiamen yinlu (kapasitas 1000cpm) pikeun produksi térbal hérbal.

Dina 2016 dts nyayogikeun 6 sét dts-18-6 sterilizers rotary uap ka jinan yinlu (kapasitas 600cpm) pikeun produksi congee campuran.

Di 2019 tiasa dts damel bareng sareng kalkun gonenli Nestle oem pabrik suksés sareng parantos di produksi.

Di 2019 Séptémber dts kerjasama sareng sri lanka ceylon inuman Nestle oem pabrik hasil.

Dina 2019 Désémber dts damel babarengan sareng pabrik malaysia Nestle nihong hasil.

Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years2
Dts And Nestle Maintain A Good Cooperative Relationship For Many Years3