Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Délta foodindustries FZC

Delta foodindustries fzc

Delta Food Industries FZC mangrupikeun Perusahaan Zona Bébas anu dumasarkeun di Zona Bébas Bandara Sharjah, UAE didirikeun taun 2012. Jajaran produk Delta Food Industries FZC kalebet: Tomat Pasta, Tomat Ketchup, Susu Nguap, Krim Terstilisasi, saos Panas, Bubuk Susu Krim Penuh, Oat, Aci Jagong, sareng Bubuk Custard. DTS nyayogikeun dua sét semprot cai sareng récort Rotary pikeun sterilisasi susu sareng krim anu dihuapkeun. 

Delta foodindustries fzc1