Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Conenli sut ve sut urunleri gida SAN.TIC.AS

Conenli sut ve sut urunleri gida

Di taun 2019, DTS kéngingkeun proyék kopi siap-siap kanggo perusahaan Nestlé Turkey OEM, nyayogikeun sakumpulan peralatan kanggo cai retort sterilisasi rotary spray, sareng docking sareng mesin ngeusian GEA di Italia sareng Krones di Jérman. Tim DTS mastikeun nyiapkeun sarat pikeun kualitas peralatan, solusi téknis anu ketat sareng taliti, tungtungna meunang pujian ti nasabah akhir, para ahli Nestlé ti Amérika Serikat sareng pihak katilu Amérika Kidul. Saatos langkung ti sapuluh dinten kerjasama kolaborasi, sebaran panas tina stérilizer DTS dina statis boh Rotary sapinuhna mumpuni, sareng suksés lulus verifikasi termal anu ketat ku Nestlé.

Conenli sut ve sut urunleri gida1
Conenli sut ve sut urunleri gida2