Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

Ceylon Beverage International (Pvt) Ltd.

Ceylon Beverage International(Pvt)Ltd

Ceylon Beverage Can didirikeun taun 2014 salaku kaléng aluminium bebas sareng pabrik tungtung di Colombo Sri Lanka. Pikeun proyék kopi kaléngna anu OEM pikeun Nestle, DTS nyayogikeun retort, unloader loader otomatis pinuh, troli listrik sareng sajabana.

Ceylon Beverage International(Pvt)Ltd2