Spésialisasi dina STERILISASI • FOKUS SANGAT-TINGGI

BONDUELLE Amérika Ling Kahirupan

BONDUELLE Americas Ling Life

Bonduelle mangrupikeun mérek mimiti sayuran olahan anu munggaran di Perancis anu nyiptakeun garis unik tina sayuran bagéan kaléng anu disebut Bonduelle "Touche de," anu tiasa didahar panas atanapi tiis. Mahkota damel babarengan sareng Bonduelle pikeun ngembangkeun garis bungkus bagian ieu anu kalebet opat jinis sayuran: kacang beureum, supa, kacang-kacangan sareng jagong amis. DTS nyayogikeun 5 sét uap sareng semprot cai kalayan retort fungsi rotary ogé unloader loader otomatis sareng dua set troli listrik.

BONDUELLE Americas Ling Life1